cavalor solemate testissä, meillä on kaviokuume!

Meillä on kaviokuume. Luna alkoi ontua ja nyt on diaknoosia saatu, kipulääkkeet haettu ja heinät syynissä. Cavalorilta löytyy kaksi mainiota tuotetta jotka olen päättänyt tueksi ottaa et saadaan polle kuntoon. Toinen on Laminaid ja sen seurana Solemate. Laminaid on suun kautta annettava, hyvin testattu tuote juuri kaviokuumehevosille, metaboliseen oireyhtymään ja yleensä aineenvaihdunta sairauksiin tarkoitettu jopa lääkkeenomainen valmiste tukemaan muuta hoitoa.

Solemate on ulkoisesti kavion pohjaan siveltävä aine joka imeytyy kavioon poistaen turvotusta, tulehdusta ja kipua. Luvattu että jo huomenna parempi. Saas nähä, kuinka käy. Kokeillaan nyt ainaskii ettei tarvi poonin elää koppihoidossa.

Meillä on pihatto, jossa voi erottaa karsinan sairas karsinaksi helposti. Pihatto toimii edelleen toisesta karsinasta. Muumi saa nyt pöllöillä pihalla ja käydä äiteetä kattomassa ja Luna kököttää karsinassa ja kaivaa pehkuja. Jospa ilo irtoaisi tästä solematesta ja saadaan poni jaloilleen ja pihalle.

Kirjoitetaan taas kun on materiaalia testistä, viimeistään huomenna jo kommentoin jotain kokemuksia. Myös laminAind aloitettu tänään heinäpuurossa, johon laitoin siis heinäsilppua ja vettä ja LaminAidia. Luuli polle saavansa jotain todella hyvää ja erikoista.

Kommentit