videovalmennus

Oletko opettaja vailla oppilaita? Näin korona aikana kaikki haluavat kehittää korvaavia toimia kun ns lähiopetus on vaikeaa järjestää. Varmasti moni jo järjestääkin videovalmennusta ja varmasti tämä tulee lisääntymään. On paljon yhden tai muutaman hevosen omistajia jotka haluavat joskus valmentautua. Pitkät välimatkat voivat muutenkin rajoittaa matkustelua ja lähivalmennuksia.

valmentajien olisi hyvä verkostoitua, jotta asiakkaat löytäisivät valmennuksiin. Olen keräämässä sivustoa mihin tulee linkit aivan kaikkiin löytämiini hevosasioihin, löytyy podgastit, blogit, kurssit, järjestöt ja keskukset.

Olen kehittämässä myös mainostuspalvelua eli voit tilata verkkomainoksen kurssillesi tms jonka julkaisen sivuillani ja linkitän kurssiin / sivustoon. Näin saat kurssillesi / valmennuksellesi mainosta.

Etävalmennuksen lisäksi olisi kiva luoda pohjaa erilaisiin etäkisoihin. Toivoisinkin Hippoksen, Suomen Ratsastajainliiton ja muiden järjestöjen ja toimijoiden ottavan etäosallistumismahdollisuudet tosissaan aivan uutena muotona järjestää kisoja ja tapahtumia verkon välityksellä. Myös erilaisia messuja voisi järjestää etänä, kun toimijat voisivat itse luoda mainoksia, tehdä tuotetarjouksia asiakkaille ja vaikka järjestää arpajaisia, joiden voitot lähetetään voittajille, verkko on mahdollisuus, ei uhka! Otetaan siitä hyöty irti.

Kommentit